Over ons

Even voorstellen

HomeOver ons
Gary Craig

Gary Craig

Grondlegger van EFT

Gary Craig is de ontwikkelaar van EFT. Hem komt alle eer toe voor alles wat met EFT te maken heeft. Hij is al sinds 1995 actief om EFT te verspreiden en beschikbaar te maken voor mensen over de hele wereld. Sinds kort heeft hij weer een enorme klus erbij genomen: zorgen dat zijn materiaal ook in andere talen dan Engels beschikbaar komt. Hij is elke dag nog vollop actief met EFT bezig, geeft met enige regelmaat webinars (voornamelijk over zijn nieuwste ontwikkeling Optimal EFT) en heeft een zeer goed bezochte website (www.emofree.com).

Logo Novet - Gary Craig Official EFT Training Center

Novet

Gary Craig Official EFT Training Center

Novet geeft sinds 2009 trainingen in EFT en heeft al jaren contact met Gary Craig. Behalve dat het bijzonder plezierig is om met hem te overleggen omdat het een fijne man is, heeft dit ertoe geleid dat wij altijd zijn ontwikkelingen op de voet zijn blijven volgen. Vandaar dat wij vanaf 2011 Gold Standard EFT doceren in onze trainingen en inmiddels sinds 2015 actief bezig zijn met Optimal EFT. Een kroon op deze samenwerking is wat ons betreft eind 2016 gekomen, toen Gary ons uitnodigde om voor hem het Gary Craig Official EFT Training Center voor de Nederlandse taal te worden. De website waarop je nu bent, vertegenwoordigt dit Center.

Henk van der Veen, Gabriëlle Rutten

Novet EFT hoofddocenten

Henk van der Veen, Gabriëlle Rutten

Henk van der Veen is voormalig ingenieur, coach, trainer en Novet gecertificeerde EFT behandelaar en hoofddocent. Hij is mede-ontwikkelaar van de Nederlandse Gold Standard EFT opleiding en co-auteur van EFT van A tot Z.

Gabriëlle Rutten is arts (niet-praktiserend), coach, trainer, Novet gecertificeerde EFT behandelaar en hoofddocent. Zij is mede-ontwikkelaar van de Nederlandse Gold Standard EFT opleiding, de Optimal leergang en de EFT zelfhulpcursus en co-auteur van EFT van A tot Z.

Authenticatie van dit Gary Craig Official EFT® Training Center

Deze website vertegenwoordigt het Gary Craig Official EFT® Training Center voor de Nederlandse taal en wordt ondersteund door Gary Craig, de oprichter van EFT en Official EFT®. Je kunt deze claim verifiëren door naar emofree.com te gaan en op de Nederlandse vlag te klikken. Dit brengt je (weer) terug naar deze website. De centra gekoppeld aan emofree.com zijn de enige en exclusieve vertegenwoordigers van Gary Craig en zijn werk. Geen andere organisatie (commercieel of niet) of persoon (trainer, coach of anderszins) heeft toestemming van Gary Craig gekregen om materiaal te gebruiken of trainingen aan te bieden in Official EFT®, Gold Standard EFT®, Optimal EFT® of The Unseen Therapist®, allen wettelijk beschermd door auteursrechten en handelsmerken. Bovendien kan geen enkele EFT-trainer, die niet voor dit Center werkt, beweren dat hij door Gary Craig als trainer gecertificeerd is of dat zijn training, workshop of cursus is ‘goedgekeurd door’ Gary Craig.

Nederlandstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT® Training Center Hoofdvestiging  •  H.J.E. Wenckebachweg 144-148  •  1096 AR Amsterdam  •  Over ons  •  Contact  •  KvK 34121705

© 2009 - 2019  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

 

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs