Agenda

EFT workshop Nederland

HomeAgendaEFT workshopNederland

De EFT workshops in Nederland door de vertegenwoordiger van Gary Craig vind je hier. Kom EFT leren zoals de ontwikkelaar zelf zijn methode ontwikkeld heeft. Rechtstreeks van de bron. Een aanrader! De vaste locatie is in Amstedam, maar wij kunnen op ieder gewenste locatie een EFT workshop verzorgen. Neem daarvoor contact op via onderstaand contactformulier.

22 januari 2021

Gratis EFT introductieworkshop

Voor iedereen die wil kennismaken met EFT. Er is geen speciale voorkennis nodig. Je doet anoniem mee met deze workshop en je hoeft je niet voor te stellen. Je leert het basisprotocol van Gold Standard EFT op jezelf toepassen.

Geef jezelf ajb alleen op als je ZEKER weet dat je kunt deelnemen. Het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling is groot. Je ontneemt een ander de kans om mee te doen als je wel een plaats bezet houdt maar niet komt. Ik reken op je medewerking hier in.

Trainer: Gabriëlle Rutten
Tijden: van 13.00 tot 17.00 uur
Aanmelden: via onderstaand aanmeldingsformulier
Kosten: geen
Locatie: webinar via Zoom

Gratis EFT introductieworkshop

7 februari 2021

EFT in 1 dag

Leer in één dag de EFT basisprotocollen te gebruiken om zelf je stress en stressgerelateerde klachten aan te pakken. In deze workshop leer je de basisprotocollen van de twee officiële vormen van EFT: Gold Standard EFT & Optimal EFT. Aan het einde van deze workshop heb je inzicht in hoe stress van invloed is op je gezondheid en waarom EFT werkt. Je kent de basisprotocollen en je weet hoe je de zogenaamde ‘vrede met jezelf procedure’ moet doen zodat je zelf aan de slag kunt gaan. Voor iedereen die het wil leren. Speciale voorkennis is niet nodig.

Trainer: Gabriëlle Rutten
Tijden: van 11.00 tot 16.00 uur
Aanmelden: via onderstaand aanmeldingsformulier
Kosten: € 100,- (inclusief hand-outs)
Locatie: webinar via Zoom

EFT in 1 dag

Workshop Nederland

15 + 11 =

Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Spaanstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT® Training Center Hoofdvestiging  •  H.J.E. Wenckebachweg 144-148  •  1096 AR Amsterdam  •  Over ons  •  Contact  •  KvK 34121705

Copyright © 2009 - 2021  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs