Agenda

EFT Supervisie

HomeAgendaSupervisie

Individuele supervisie

Individuele supervisie in Gold Standard EFT (Tapping) kun je volgen bij Eelkje Leeman, Elly van Oosterhout & Gabriëlle Rutten.

Iedere EFT'er van elk niveau en elke opleiding is van harte welkom. Individuele supervisie duurt een uur. De supervisoren werken ook via Zoom.

Individuele supervisie kost € 75,- voor EFT'ers die bezig zijn met de Novet Gold Standard EFT opleiding en € 95,- voor alle anderen. Klik hier voor meer informatie over de supervisoren en een link naar ieders individuele website om rechtstreeks een afspraak te maken met de supervisor van je keuze.

Groepssupervisie

EFT groepssupervisie voor Gold Standard EFT (Tapping) is voor iedereen die minimaal blok 3 heeft afgerond van de Novet opleiding voor professionele toepassing van EFT of vergelijkbaar bij andere opleidingen. Iedereen is welkom. Het is een van de meest effectieve en inspirerende manieren om je EFT vaardigheden op peil te houden en verder uit te bouwen. Gun jezelf deze kans!

EFT groepssupervisie voor Optimal EFT is voor iedereen die minimaal de introductieworkshop van Optimal EFT heeft gevolgd en natuurlijk ook voor iedereen die met de Optimal EFT leergang bezig is of deze heeft afgerond. Het maakt niet uit of je met clieënten werkt of het alleen voor jezelf gebruikt.

NIEUW! EFT groepssupervisie voor de biologische wetten van Hamer. Voor iedereen die zowel kennis van EFT heeft, als van het werk van Hamer. Het is voldoende als je het tweede deel van mijn boek Official EFT van A tot Z hebt bestudeerd, zodat je in elk geval bekend bent met deze manier van kijken naar achterliggende emotionele oorzaken van stressgerelateerde problemen. Meer kennis van Hamer is uiteraard prima!

Groepssupervisie kost € 50,- p.p. per keer voor EFT'ers die de Novet opleiding doen of afgerond hebben. Voor EFT'ers van andere opleidingen kost groepssupervisie € 75,- per keer.

Gabriëlle Rutten geeft Novet groepssupervisie. Haar planning vind je hieronder.

Groepssupervisie Gabriëlle Rutten

Gold Standard EFT: donderdag 15 september & dinsdag 22 november

Optimal EFT: woensdag 28 september & vrijdag 11 november

Biologische wetten & EFT: dinsdag 11 oktober & vrijdag 9 december

Tijden: 14.00 tot 17.00 uur
Kosten: zie boven
Locatie: online via Zoom

Supervisie

13 + 6 =

Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Spaanstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT™ Training Center  •  Over ons  •  Contact  •  KvK 34121705

Copyright © 2009 - 2022  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs