Agenda

EFT Supervisie

HomeAgendaSupervisie

Individuele supervisie

Individuele supervisie in Gold Standard EFT (Tapping) kun je volgen bij Elly van Oosterhout, Laura Fobler & Gabriëlle Rutten. Iedere EFT'er van elk niveau en elke opleiding is van harte welkom. Individuele supervisie duurt een uur. De supervisoren werken ook via Zoom.

Individuele supervisie kost € 75,- voor EFT'ers die bezig zijn met de Novet Gold Standard EFT opleiding en € 95,- voor alle anderen. Klik hier voor meer informatie over de supervisoren en een link naar ieders individuele website om rechtstreeks een afspraak te maken met de supervisor van je keuze.

Groepssupervisie

EFT groepssupervisie voor Gold Standard EFT (Tapping), Optimal EFT en voor de biologische wetten van Hamer is voor iedereen die minimaal blok 3 heeft afgerond van de Novet opleiding voor professionele toepassing van EFT of vergelijkbaar bij andere opleidingen. Iedereen is welkom. Het is geen bezwaar als je nog geen kennis hebt van Optimal EFT of van de inzichten van Hamer. Het is een van de meest effectieve en inspirerende manieren om je EFT vaardigheden op peil te houden en verder uit te bouwen. Gun jezelf deze kans!

Groepssupervisie kost € 50,- p.p. per keer voor EFT'ers die de Novet opleiding doen of afgerond hebben. Voor EFT'ers van andere opleidingen kost groepssupervisie € 75,- per keer.

Gabriëlle Rutten geeft Novet groepssupervisie. Haar planning vind je hieronder.

Groepssupervisie Gabriëlle Rutten

Planning 2e helft 2023: 13 september, 11 oktober, 8 november,  20 december (op woensdagen)

Tijden: 14.00 tot 16.00 uur
Kosten: zie boven
Locatie: online via Zoom

Supervisie

8 + 11 =

Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Spaanstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT™ Training Center  •  Over ons  •  Nieuwsbrief  •  Contact  •  KvK 34121705

Copyright © 2009 - 2023  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs