Behandelaars

EFT therapeut, behandelaar of coach - je vindt ze hier

HomeBehandelaars
Door Gary Craig erkend

EFT-therapeut, EFT-behandelaar of EFT-coach? Waar ben je naar op zoek? Deze titels zijn niet beschermd en kunnen daarom door iedereen gebruikt worden. Als je een EFT professional selecteert van deze pagina, dan heb je in elk geval de zekerheid dat het om een professional gaat die gedegen is opgeleid in Official EFT, want Novet is het enige opleidingsinstituut in Nederland en België dat erkend is door Gary Craig zelf.

Beide officiële werkvormen van EFT

Emotional Freedom Techniques kent twee officiële werkvormen: Gold Standard EFT (ook wel Tapping genoemd) en Optimal EFT (een meditatieve vorm). Daarom vind je op deze pagina de door Novet opgeleide EFT professionals die beide EFT werkvormen aanbieden zodat je zeker weet dat je de voordelen krijgt van de meeste recente ontwikkelingen in EFT. Daarnaast vermelden wij een kleine groep EFT professionals die alleen Gold Standard EFT aanbieden en regelmatig contact hebben met Novet.

Inmiddels heeft Novet ruim 500 mensen in opleiding gehad en dat betekent dat er dus veel meer EFT professionals zijn, die Gold Standard EFT (Tapping) aanbieden. Een groot deel van hen kun je vinden bij de vermeldingen van Stichting EFT.

Welke EFT professional?

Een EFT therapeut of behandelaar heeft meestal een therapeutische achtergrond en een coach heeft meestal een coach-opleiding gedaan. Als je hieronder op de foto klikt van de EFT professional die je op het oog hebt, dan vind je een link naar de eigen website (of mail) zodat je zelf kunt beoordelen welke achtergrond deze professional heeft.

EFT opleiding

Optimal & Gold Standard EFT (Tapping)

Gabrielle Rutten

Gabrielle Rutten

Amsterdam

Hilly Stollenga

Hilly Stollenga

Kropswolde

Irma van Vlaanderen

Irma van Vlaanderen

Noordwijkerhout

EFT

Kim Sanders

Venray

Kitty van Helvoirt

Kitty van Helvoirt

Hilvarenbeek

Laura Fobler

Laura Fobler

Gorinchem

Lily Streng

Lily Streng

Boskoop

Mathilde Bosker

Mathilde Bosker

Amsterdam

Dokter EFT

Melanie Meijer

Zutphen

Olga van Mansom

Olga van Mansom

Groningen

Saniye Tezcan

Saniye Tezcan

Amsterdam

Gold Standard EFT (Tapping)

Angela Wahle

Angela Wahle-Lek

Zevenhoven

Anja Braber

Anja Braber

Middelharnis

Anna Visser

Anna Visser

Leeuwarden

Disclaimer: Novet certificeert de beheersing en de professionele toepassing van de methodiek EFT en niet de deskundigheid van de coach, therapeut of behandelaar die je op het oog hebt. We raden je dan ook aan om zelf te onderzoeken of de achtergrond, ervaring en deskundigheid van de beoogde EFT behandelaar voldoet aan de eisen die je daar zelf aan wilt stellen. Dit valt buiten de verantwoordelijkheid van Novet.

Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Spaanstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT™ Training Center  •  Over ons  •  Nieuwsbrief  •  Contact  •  KvK 34121705

Copyright © 2009 - 2024  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs