Behandelaars

EFT therapeut, behandelaar of coach - je vindt ze hier

HomeBehandelaars
Door Gary Craig erkend

EFT therapeut, behandelaar of coach? Waar ben je naar op zoek? Dit soort titels zijn niet beschermd en kunnen daarom door iedereen gebruikt worden. Als je een EFT'er uitkiest uit deze groep, dan heb je in elk geval de zekerheid dat het om een behandelaar gaat die gedegen is opgeleid in Official EFT, want Novet is het enige opleidingsinstituut in Nederland en België dat erkend is door Gary Craig zelf.

Beide officiële werkvormen van EFT

Emotional Freedom Techniques kent twee officiële werkvormen: Gold Standard EFT (ook wel Tapping genoemd) en Optimal EFT (een meditatieve vorm). Daarom vind je op deze pagina de door Novet opgeleide EFT behandelaars die beide EFT werkvormen aanbieden zodat je zeker weet dat je de voordelen krijgt van de meeste recente ontwikkelingen in EFT. Inmiddels heeft Novet ruim 500 mensen in opleiding gehad en dat betekent dat er dus veel meer EFT behandelaars, therapeuten of coaches zijn. Zij bieden de eerste werkvorm van EFT aan: het kloppen ofwel Tapping. Voor een overzicht van alle EFT behandelaars verwijzen we je naar Stichting EFT.

Welke EFT behandelaar?

Een EFT therapeut of behandelaar heeft meestal een therapeutische achtergrond en een coach heeft meestal een coach-opleiding gedaan. Als je hieronder op de foto klikt van de EFT therapeut die je op het oog hebt, dan vind je een link naar de eigen website (of mail) zodat je zelf kunt beoordelen welke achtergrond de EFT therapeut heeft.

EFT opleiding
Linda Scheepers

Linda Scheepers

Helmond

Marian Mudder

Marian Mudder

Amsterdam

Mathilde Bosker

Mathilde Bosker

Amsterdam

Olga van Mansom

Olga van Mansom

Groningen

Saniye Tezcan

Saniye Tezcan

Amsterdam

Disclaimer: Novet certificeert de beheersing en de professionele toepassing van de methodiek EFT en niet de deskundigheid van de coach, therapeut of behandelaar die je op het oog hebt. We raden je dan ook aan om zelf te onderzoeken of de achtergrond, ervaring en deskundigheid van de beoogde EFT behandelaar voldoet aan de eisen die je daar zelf aan wilt stellen. Dit valt buiten de verantwoordelijkheid van Novet.

Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Spaanstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT® Training Center  •  Over ons  •  Contact  •  KvK 34121705

Copyright © 2009 - 2022  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs