Behandelaars

Vind een door Novet opgeleide EFT behandelaar

HomeBehandelaars
Novet zegel kandidaat gecertificeerde EFT behandelaar
Kandidaat gecertificeerde EFT behandelaar

heeft minimaal blok 1 t/m 3 afgerond en is bezig met de rest van het Gold Standard EFT certificeringstraject en wordt op de kaart aangegeven met een blauwe pin. Als je op een pin klikt zie je de gegevens van deze kandidaat EFT behandelaar.

Novet zegel gecertificeerde EFT behandelaar
Gecertificeerde EFT behandelaar

heeft de Novet opleiding voor professsionele toepassing van Gold Standard EFT en het certificeringstraject met succes afgerond en heeft een rode pin op de kaart. Als je op een pin klikt zie je de gegevens van deze EFT behandelaar.

Instructie voor zoeken: typ de plaats in de zoekbalk rechtsboven in de balk van de kaart. Vergroot het gebied dat je wilt bekijken door te scrollen of door op de + (links boven in de kaart) te klikken. Door met het ‘handje’ op de kaart te schuiven, houd je het gebied in het midden. Druk op een pin voor informatie. Let op aub: op sommige locaties werken meerdere EFT behandelaren. Er staat dan bv. “1 of 2” rechtsonder in het venstertje dat opent als je op de pin klikt.

View Novet EFT in Nederland & België in a full screen map

Disclaimer: Novet certificeert de beheersing en de professionele toepassing van de methodiek EFT en niet de deskundigheid van de coach, therapeut of behandelaar die je op het oog hebt. We raden je dan ook aan om zelf te onderzoeken of de achtergrond, ervaring en deskundigheid van de beoogde EFT behandelaar voldoet aan de eisen die je daar zelf aan wilt stellen. Dit valt buiten de verantwoordelijkheid van Novet.

Nederlandstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT® Training Center Hoofdvestiging  •  H.J.E. Wenckebachweg 144-148  •  1096 AR Amsterdam  •  Over ons  •  Contact  •  KvK 34121705

© 2009 - 2019  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

 

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs