Behandelaars

EFT therapeut, behandelaar of coach - je vindt ze hier

HomeBehandelaars

EFT therapeut, behandelaar of coach? Waar ben je naar op zoek? Wat is het verschil? De titel is niet beschermd en kan door iedereen gebruikt worden. Als je een EFT'er uitkiest van onderstaande kaart, dan heb je in elk geval de zekerheid dat het om een behandelaar gaat die gedegen is opgeleid in Official EFT door het enige opleidinsinstituut in Nederland en België dat erkend is door Gary Craig zelf.

Een therapeut of behandelaar heeft meestal een therapeutische achtergrond en een coach heeft meestal een coach-opleiding gedaan. Als je op onze kaart zoekt, kun je zelf bekijken welke achtergrond de EFT'er heeft die je op het oog hebt. De meesten hebben een eigen website en anders kun je even telefonish contact opnemen.

Novet zegel kandidaat gecertificeerde EFT behandelaar
Kandidaat gecertificeerde EFT behandelaar

is bezig met de het Gold Standard EFT certificeringstraject en wordt op de kaart aangegeven met een blauwe pin. Als je op een pin klikt zie je de gegevens van deze kandidaat EFT behandelaar.

Novet zegel gecertificeerde EFT behandelaar
Gecertificeerde EFT behandelaar

heeft het  Gold Standard EFT  certificeringstraject met succes afgerond en heeft een rode pin op de kaart. Als je op een pin klikt zie je de gegevens van deze EFT behandelaar.

Instructie voor zoeken: vergroot de kaart door op de + (links boven in de kaart) te klikken. Met het 'handje' kun je de kaart verschuiven. Klik op een pin voor informatie. Let op aub: op sommige locaties werken meerdere EFT behandelaren. Er staat dan een 1,2 of 3 etc rechtsonder in het venstertje dat opent als je op de pin klikt. Mocht de kaart onverhoopt niet verschijnen dan kun je onder de kaart klikken op "view in a full screen map."

View Novet EFT in Nederland & Vlaanderen in a full screen map

Disclaimer: Novet certificeert de beheersing en de professionele toepassing van de methodiek EFT en niet de deskundigheid van de coach, therapeut of behandelaar die je op het oog hebt. We raden je dan ook aan om zelf te onderzoeken of de achtergrond, ervaring en deskundigheid van de beoogde EFT behandelaar voldoet aan de eisen die je daar zelf aan wilt stellen. Dit valt buiten de verantwoordelijkheid van Novet.

Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Spaanstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT® Training Center  •  Over ons  •  Contact  •  KvK 34121705

Copyright © 2009 - 2021  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs