Agenda

EFT nascholing

HomeAgendaNascholing
EFT nascholing van Novet

9 & 23 oktober, 6 & 20 november, 4 december 2023

EFT & zielsoorzaken van ziekte

Leer de 5 biologische natuurwetten van Hamer toepassen om achter de emotionele oorzaken van lichamelijke klachten te komen.

Leer de essentie van het boek 'Zielsoorzaken van ziekte' zodat je snel de emotionele oorzaak van lichamelijke klachten en ziekten weet op te sporen en aan te pakken. Je ontdekt de zogenaamde 5 biologische natuurwetten van Geerd Hamer (Duitse arts). Mensen die de EFT opleiding of een workshop gevolgd hebben, kennen wellicht al de grafiek met de helende crisis. Deze grafiek en de bijbehorende uitleg komt uit dit werk. In deze workshop leer je hoe deze wetten in elkaar zitten en snap je naar welke emotionele oorzaak je op zoek moet gaan om het probleem op te lossen. De nadruk in deze workshop ligt op hoe je EFT in de praktijk inzet om de klacht aan te pakken. De achterliggende theorie wordt behandeld voor zover relevant om dit te doen.

Trainer: Gabriëlle Rutten
Tijden: van 18.00 tot 21.00 uur
Kosten: € 300,- (Als je de workshop wilt herhalen, dan krijg je 50% korting). Het is bijzonder handig om het boek erbij te hebben. Je kunt het bij bol.com bestellen. NB Je krijgt van mij vooraf een PDF van het boek (gratis).
Locatie: online via Zoom

Bevestiging inschrijving voor de nascholing EFT & zielsoorzaken van ziekte eind 2023

2 + 2 =

EFT voor trauma

10 & 24 november, 8 & 22 december 2023

4-daagse nascholing: EFT voor trauma

Deze training is voor iedereen die zijn praktische kennis wil uitbouwen. NB Voorafgaand aan de bijeenkomst moet de deelnemer 1 of 2 opnames van een hele sessie bestuderen. De tijdsinvestering is dus meer dan 4 x 2 uur.

In deze nascholing volg je de hele behandeling van een ernstig trauma van begin tot einde. Het beeldmateriaal van live opgenomen EFT sessies bij een cliënt biedt een unieke kans om helemaal met een behandeling mee te kijken. In de bijeenkomsten bespreken we wat ik doe en waarom. Er is alle gelegenheid voor vragen. Deze nascholing is voor iedereen die blok 1 t/m 3 van de Gold Standard EFT opleiding (level I t/m III van andere opleidingen) heeft gedaan. NB Geef je alleen op als je voldoende tijd hebt om vooraf de opnames te bekijken. En belangrijk: de live opgenomen sessies zijn in het Engels, onze bijeenkomsten zijn in het Nederlands.

Trainer: Gabriëlle Rutten
Tijden: Elke lesdag van 18.00 tot 20.00 uur
Kosten: € 300,-
Locatie: online via Zoom

Bevestiging inschrijving voor nascholing EFT voor trauma 2 (einde 2023)

14 + 5 =

Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Spaanstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT™ Training Center  •  Over ons  •  Nieuwsbrief  •  Contact  •  KvK 34121705

Copyright © 2009 - 2023  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs