Agenda

EFT nascholing

HomeAgendaNascholing
Bijzondere technieken

17 september 2021

Bijzondere technieken: systemische principes

Leer in deze nascholing een aantal goed toepasbare systemische principes voor je EFT sessie. Ze komen uit het systemisch werk van Bert Hellinger. Ik leer je een aantal praktische toepassingen die ik zelf veel gebruik tijdens EFT.

Iedere EFT'er van elke opleiding is welkom. Je EFT niveau is voor deze workshop niet belangrijk.

Trainer: Gabriëlle Rutten
Tijden: van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 150,-
Locatie: Online via Zoom

Bijzondere technieken: systemische principes

12 + 13 =

EFT nascholing van Novet

28, 29 & 30 oktober 2021

3-daagse workshop: EFT & zielsoorzaken van ziekte

Leer de 5 biologische natuurwetten van Hamer toepassen om achter de emotionele oorzaken van lichamelijke klachten te komen.

Leer de essentie van het boek 'Zielsoorzaken van ziekte' zodat je snel de emotionele oorzaak van lichamelijke klachten en ziekten weet op te sporen en aan te pakken. Je ontdekt de zogenaamde 5 biologische natuurwetten van Geerd Hamer (Duitse arts). Mensen die de EFT opleiding of een workshop gevolgd hebben, kennen wellicht al de grafiek met de helende crisis. Deze grafiek en de bijbehorende uitleg komt uit dit werk. In deze workshop leer je hoe deze wetten in elkaar zitten en snap je naar welke emotionele oorzaak je op zoek moet gaan om het probleem op te lossen. De nadruk in deze workshop ligt op hoe je EFT in de praktijk inzet om de klacht aan te pakken. De achterliggende theorie wordt behandeld voor zover relevant om dit te doen.

Trainer: Gabriëlle Rutten
Tijden: van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 390,- (Als je de workshop wilt herhalen, dan krijg je 50% korting). Het is bijzonder handig om het boek te hebben. Ik heb nog een aantal nieuwe exemplaren liggen (info@official-eft.nl), je kunt ook rechtstreeks bij Karin van Baelen bestellen (karin@ziektealssignaal.be). De prijs is hetzelfde.
Locatie: Online via Zoom

3-daagse workshop: zielsoorzaken van ziekten

4 + 9 =

EFT voor PTSS

12, 13 & 14 november 2021

EFT voor angst, fobie & PTSS

Een belangrijk onderwerp waar iedere EFT´er mee te maken heeft.

In deze nascholing leg ik uit en laat ik zien hoe je cliënten met PTSS veilig kunt helpen met EFT. Aan de hand van  beeldmateriaal van live opgenomen EFT sessies bij een cliënt met PTSS gaan we naar de belangrijkste stappen kijken. Er is alle gelegenheid voor vragen. Deze nascholing is voor iedereen die blok 1 t/m 3 van de Gold Standard EFT opleiding (level I t/m III van andere opleidingen) gedaan heeft. Dit is een module uit de lopende EFT opleiding met open inschrijving.

Trainer: Gabriëlle Rutten
Tijden: 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 450,-
Locatie: Online via Zoom

EFT voor angst, fobie & PTSS

15 + 10 =

Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Spaanstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT® Training Center  •  Over ons  •  Contact  •  KvK 34121705

Copyright © 2009 - 2021  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs