Agenda

EFT nascholing

HomeAgendaNascholing
Plaatje voor EFT nascholing leerstrategie & negatieve kernovertuiging

7 oktober 2018

Nascholing leerstrategie & negatieve kernovertuiging

Deze EFT nascholing is geschikt voor elke EFT’er die sneller tot de kern van de zaak wil komen. Het begrip leerstrategieën komt o.a. voort uit de NLP. Het kijkt naar wat je drijfveren zijn en welke motivatie je gedrag stuurt. De mensen die mijn opleidingen volgen of voor coaching / consult komen, weten hoe vaak ik refereer aan ‘je leerstrategie’ en hoe snel ik ‘door heb’ wat je negatieve kernovertuiging is. Ik wil deze kennis graag met je delen. Je ontdekt in deze nascholing je eigen leerstrategie en we gaan oefenen zodat je de leerstrategie van je cliënt kunt herkennen. Met deze kennis erbij, kun je als EFT’er nog makkelijker en sneller deze belangrijke kernovertuiging bloot leggen zodat je sneller en beter resultaat krijgt.

Trainer: Gabriëlle Rutten, arts (niet praktiserend) en Novet Hoofddocent
Tijden: Zondag 7 oktober van 10.00 tot 17.30 uur
Kosten: € 150,- (Novet-kaartleden krijgen € 25,- korting)
Locatie: Zekeringstraat 11B, 1014 BM Amsterdam (Westpoort)

Nascholing leerstrategie & negatieve kernovertuiging

5 + 14 =

Optimal EFT - Unseen Therapist

21 oktober 2018

Optimal EFT Introductieworkshop in België

Deze workshop is geschikt voor iedereen met een goede kennis van Gold Standard EFT en bij voorkeur met ervaring in mediteren. Optimal EFT is gebaseerd op de principes van Gold Standard EFT. Echter, bij deze vorm wordt bijna niet geklopt maar (vooral) gemediteerd. Gary Craig heeft hiervoor ‘The Unseen Therapist’ in het leven geroepen. Ik neem je mee in de ontstaansgeschiedenis en hoe Gary Craig Optimal EFT en Unseen Therapist heeft geïntroduceerd. Daarna gaan we verschillende vormen doen, zodat je kunt ervaren hoe het gaat. Aan het eind van de workshop ken je het basisprotocol en krijg je dit voor persoonlijk gebruik mee.

Als je n.a.v. het volgen van deze workshop besluit om de Optimal EFT leergang te gaan volgen, dan krijg je €100 korting.

Trainer: Gabriëlle Rutten, arts (niet praktiserend) en Novet Hoofddocent
Tijden: Zondag 21 oktober 2018 van 11.00 tot 18.00 uur
Kosten: € 150,-
Locatie: Wij zitten op een heel bijzondere locatie bij de Zusters Clarissen. Prachtige locatie in de bossen. Gratis parkeren. Adres: Oud Broek 8, 2940 Stabroek, België. Klik hier voor hun website.

Optimal EFT Workshop

13 + 8 =

3-daagse workshop: zielsoorzaken van ziekten - Karin van Baelen

2, 3 & 4 november 2018

3-daagse workshop: zielsoorzaken van ziekte – Karin van Baelen

Leer de biologische wetten toepassen om achter de emotionele oorzaken van lichamelijke klachten te komen.

Karin van Baelen komt op mijn verzoek haar workshop hier in Amsterdam geven. Zij heeft een bijzonder boek vertaald dat ‘Zielsoorzaken van ziekte’ heet. Het is gebaseerd op de zogenaamde 5 biologische natuurwetten van Geerd Hamer (Duitse arts). Mensen die de EFT opleiding of een workshop gevolgd hebben, kennen wellicht al de grafiek met de helende crisis die ik laat zien. Deze grafiek en de bijbehorende uitleg komt uit dit werk. De workshop leert je hoe deze wetten in elkaar zitten en ze geven veel richting aan je zoektocht naar de oorzaken van (lichamelijke) klachten. Ik gebruik het veel in mijn EFT sessies en het helpt me om snel bij de kernoorzaken te komen. Een bijzondere aanvulling op EFT!

Trainer: Karin van Baelen
Tijden: van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 300,- Neem zelf iets (kant en klaars) te lunchen mee ajb. Het boek kun je tijdens de workshop kopen voor € 55,- (graag cash)
Locatie: Zekeringstraat 11B, 1014 BM Amsterdam (Westpoort)

Klik hier om de brochure van deze workshop te downloaden.

3-daagse workshop: zielsoorzaken van ziekten - Karin van Baelen

5 + 14 =

Nederlandstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Copyright © 2009 - 2018  •  Novet EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Alle rechten voorbehouden

Over ons  |  Contact  |  Voorwaarden  |  Klachten  |  Privacy

 

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs