Agenda

EFT nascholing

HomeAgendaNascholing
EFT nascholing van Novet

16, 17 & 18 november 2020

3-daagse workshop: EFT & zielsoorzaken van ziekte (KTNO geacrediteerd)

Leer de 5 biologische natuurwetten van Hamer toepassen om achter de emotionele oorzaken van lichamelijke klachten te komen.

Leer de essentie van het boek 'Zielsoorzaken van ziekte' zodat je snel de emotionele oorzaak van lichamelijke klachten en ziekten weet op te sporen en aan te pakken. Je ontdekt de zogenaamde 5 biologische natuurwetten van Geerd Hamer (Duitse arts). Mensen die de EFT opleiding of een workshop gevolgd hebben, kennen wellicht al de grafiek met de helende crisis. Deze grafiek en de bijbehorende uitleg komt uit dit werk. In deze workshop leer je hoe deze wetten in elkaar zitten en snap je naar welke emotionele oorzaak je op zoek moet gaan om het probleem op te lossen. De nadruk in deze workshop ligt op hoe je EFT in de praktijk inzet om de klacht aan te pakken. De achterliggende theorie wordt behandeld voor zover relevant om dit te doen.

Trainer: Gabriëlle Rutten
Tijden: van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 390,- Neem zelf iets (kant en klaars) te lunchen mee ajb. Het boek kun je tijdens de workshop kopen voor € 55,- (via tikkie). Of van te voren bestellen via bol.com.
Locatie: H.J.E. Wenckebachweg 144-148 1096 AR Amsterdam

3-daagse workshop: zielsoorzaken van ziekten

4 + 15 =

EFT nascholing van Novet

21 november 2020

Webinar EFT online met cliënten

Leer in dit webinar wat de aandachtspunten zijn van EFT online doen. Ik geef uitleg, tips en aanwijzingen. We gaan ook oefenen. Na afloop weet je hoe je veilig en effectief EFT online kunt doen met je cliënten.

Iedere EFT'er van elke opleiding welkom. Het niveau is voor deze workshop niet belangrijk.

Trainer: Gabriëlle Rutten
Tijden: van 19.00 tot 21.00 uur
Kosten: € 20,-
Locatie: via zoom

Webinar EFT online met cliënten

14 + 11 =

Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Spaanstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT® Training Center Hoofdvestiging  •  H.J.E. Wenckebachweg 144-148  •  1096 AR Amsterdam  •  Over ons  •  Contact  •  KvK 34121705

Copyright © 2009 - 2020  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs