Agenda

EFT nascholing

HomeAgendaNascholing
EFT voor innerlijk kind werk

7 juni 2024

Innerlijk kindwerk met EFT

In deze workshop gaan we dieper in op hoe je vroege kinderlijke herinneringen kunt benaderen en transformeren met behulp van EFT. Elke sessie van EFT omvat impliciet het verkennen van vroegkinderlijke herinneringen die stresspatronen veroorzaken, dus je werkt er, als het goed is, al dagelijks mee. Een cruciaal aspect dat in deze workshop wordt belicht, is het onbewust opnemen van taken en rollen door elk kind, die eigenlijk niet bij hen horen. Een effectieve aanpak en oplossing hiervan verbetert de impact van je EFT-benadering aanzienlijk. We zullen tijdens deze workshop een specifieke EFT-visualisatietechniek bespreken en oefenen, die een waardevolle toevoeging vormt aan de reeds geleerde EFT-technieken tijdens de opleiding.

Trainers: Elly van Oosterhout & Gabriëlle Rutten
Tijden: van 14.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 75,- (incl. handout)
Locatie: online via Zoom

Bevestiging inschrijving voor de nascholing innerlijk kindwerk met EFT

6 + 5 =

EFT voor trauma

10 & 24 oktober, 7 & 21 november 2024

Nieuw! 4-daagse nascholing: EFT voor trauma - nieuw videomateriaal

Deze training is voor iedereen die een verdieping wil in zijn kennis over de aanpak van trauma met EFT.

NB Na les 1, 2 en 3 moet je 3 opnames van een hele sessie van ongeveer een uur bestuderen. De tijdsinvestering is dus meer dan 4 x 2 uur.

In deze nascholing volg je de hele behandeling van een ernstig trauma van begin tot einde. Dit nieuwe beeldmateriaal van live opgenomen EFT sessies bij een cliënt biedt een unieke kans om helemaal met een behandeling mee te kijken. In de bijeenkomsten bespreken we wat ik doe en waarom. Er is alle gelegenheid voor vragen. Deze nascholing is geschikt voor iedereen die blok 1 t/m 3 van de Gold Standard EFT opleiding (level I t/m III van andere opleidingen) heeft gedaan. Mocht je eerder mijn trauma nascholing gedaan hebben: dit is geheel nieuw materiaal van volledige sessies dat zeker nieuwe inzichten zal geven.

NB Geef je alleen op als je voldoende tijd hebt om alle opnames tussen de lessen door te bekijken. En belangrijk: de live opgenomen sessies zijn in het Engels, onze bijeenkomsten zijn in het Nederlands.

Trainer: Gabriëlle Rutten
Tijden: Elke lesdag van 18.00 tot 20.00 uur
Kosten: € 300,-
Locatie: online via Zoom

Bevestiging inschrijving voor nascholing EFT voor trauma 2 (einde 2024)

8 + 3 =

Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Spaanstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT™ Training Center  •  Over ons  •  Nieuwsbrief  •  Contact  •  KvK 34121705

Copyright © 2009 - 2024  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs