Agenda

EFT nascholing

HomeAgendaNascholing
EFT nascholing van Novet

9 & 23 november 2022, 7 & 21 december 2022, 4 januari 2023

EFT & zielsoorzaken van ziekte

Leer de 5 biologische natuurwetten van Hamer toepassen om achter de emotionele oorzaken van lichamelijke klachten te komen.

Leer de essentie van het boek 'Zielsoorzaken van ziekte' zodat je snel de emotionele oorzaak van lichamelijke klachten en ziekten weet op te sporen en aan te pakken. Je ontdekt de zogenaamde 5 biologische natuurwetten van Geerd Hamer (Duitse arts). Mensen die de EFT opleiding of een workshop gevolgd hebben, kennen wellicht al de grafiek met de helende crisis. Deze grafiek en de bijbehorende uitleg komt uit dit werk. In deze workshop leer je hoe deze wetten in elkaar zitten en snap je naar welke emotionele oorzaak je op zoek moet gaan om het probleem op te lossen. De nadruk in deze workshop ligt op hoe je EFT in de praktijk inzet om de klacht aan te pakken. De achterliggende theorie wordt behandeld voor zover relevant om dit te doen.

Trainer: Gabriëlle Rutten
Tijden: van 14.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 300,- (Als je de workshop wilt herhalen, dan krijg je 50% korting). Het is bijzonder handig om het boek erbij te hebben. Je kunt het bij bol.com of rechtstreeks bij Karin van Baelen bestellen (karin@ziektealssignaal.be).
Locatie: online via Zoom

EFT & zielsoorzaken van ziekte

4 + 14 =

EFT voor trauma

10 & 24 april, 8 & 22 mei, 5 juni 2023

EFT voor trauma

Een belangrijk onderwerp waar iedere EFT'er mee te maken heeft.

In deze nascholing leg ik uit en laat ik zien hoe je cliënten met ernstig trauma veilig kunt helpen met EFT. Aan de hand van  beeldmateriaal van live opgenomen EFT sessies bij een cliënt gaan we naar de belangrijkste stappen kijken. Dit biedt een unieke kans om helemaal met een behandeling mee te kijken. Er is alle gelegenheid voor vragen. Deze nascholing is voor iedereen die blok 1 t/m 3 van de Gold Standard EFT opleiding (level I t/m III van andere opleidingen) heeft gedaan. Dit is een module uit de lopende EFT opleiding met open inschrijving.

Trainer: Gabriëlle Rutten
Tijden: 14.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 300,-
Locatie: online via Zoom

EFT voor trauma

4 + 2 =

Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Spaanstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT™ Training Center  •  Over ons  •  Contact  •  KvK 34121705

Copyright © 2009 - 2022  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs