Trainers

Wie is wie?

HomeEFT opleidingenTrainers

Hoofddocent

Foto van Gabriëlle Rutten

Gabriëlle Rutten

Arts (np), Gary Craig Certified Official EFT Master, directeur & hoofddocent Novet

Ik ben zeer enthousiast over EFT en wil dat heel graag overbrengen op anderen. Sinds 2003 gebruik ik het dagelijks, zowel voor mezelf als bij mijn cliënten. In mijn eigen praktijk deed ik vrijwel uitsluitend Gold Standard EFT en heb dat sinds 3 jaar uitgebreid met Optimal EFT. Ik heb regelmatig persoonlijk contact met Gary Craig zodat wij je altijd volgens de laatste stand van zaken opleiden, direct van de bron. Ruim 500 mensen heb ik al EFT mogen leren. Sinds 2009 leid ik professionals op, geef ik les in EFT in diverse opleidingen en doe ik workshops op afspraak. Laat mij jou ook inspireren en ontdek waartoe je in staat bent als je EFT gebruikt zoals Gary het bedoeld heeft.

Hartelijke groet, Gabriëlle

Supervisor

Foto van Eelkje Leeman

Eelkje Leeman

Ondernemer, EFT behandelaar, Novet supervisor & bestuurslid Stichting EFT

Mededeling: Eelkje biedt tijdelijk geen supervisie aan.

Als ondernemer hou ik van uitdagingen, nieuwe inzichten en verrassende oplossingen. Op zoek naar een effectieve manier voor stressreductie, kwam EFT op mijn pad. Toen dat bleek te werken tegen mijn angsten en ergernissen, moest ik daar meer van weten. Nooit gedacht dat er in Nederland zo’n geweldige opleiding voor is. Ook als je niet uit de zorg komt, leer je hoe je EFT op uiteenlopende fysieke en mentale problemen kunt toepassen met geweldige resultaten.
Dat was de reden dat ik, geheel tegen mijn verwachting in, steeds actiever werd met EFT. Inmiddels werk ik met mensen die om allerlei redenen vastlopen. EFT is een geweldig (zelfhulp-) middel dat daadwerkelijk het verschil kan maken tussen zwoegend of spelend door het leven gaan. Omdat ik daar zo enthousiast over ben, draag ik graag bij aan de verdere verspreiding van dit gedachtegoed. Komt mijn eerstegraads lesbevoegdheid ook nog een keer van pas.

Let’s go for it, Eelkje

Foto van Elly van Oosterhout

Elly van Oosterhout

Behandelaar verslavingszorg, EFT behandelaar & Novet supervisor

Dat het vreselijke nagelbijten mij de weg zou wijzen naar een compleet ander leven had ik nooit kunnen bedenken. Sinds ik kennis heb gemaakt met EFT (2010) ben ik verrast door het effect. Ik had nog nooit van EFT gehoord maar na 3 behandelsessies was het nagelbijten opgelost.

Hier moest ik álles over weten! Ik volgde de opleiding bij Novet, paste het geleerde toe op diverse mensen en klachten en startte mijn eigen praktijk. Nu nog, na vele behandelsessies, sta ik nog zeer regelmatig versteld van het effect van EFT. Wat bijzonder mooi om klachten écht op te lossen. Om mensen te leren hoe ze zélf hun klachten kunnen aanpakken. Ik vind het inspirerend om mijn kennis, ervaringen én enthousiasme met zoveel mogelijk anderen te delen.

Groet, Elly

Foto van Laura Fobler

Laura Fobler

Psycholoog, EFT-professional, voorzitter Stichting EFT & Novet supervisor

Ik had best graag arts willen worden, maar wilde niet vooral symptomen bestrijden. Uiteindelijk koos ik voor psychologie en ben daarna loopbaancoach geworden. De interesse voor gezondheid bleef altijd bestaan, zo heb ik diverse opleidingen op dit gebied gevolgd, zoals Touch for Health en hypnose, maar blijkbaar was het echt de bedoeling dat EFT in mijn leven kwam. Alle puzzelstukjes vielen ineens in elkaar. Ik werk dagelijks met zowel Gold Standard EFT als Optimal EFT en gebruik daarbij ook de 5 biologische wetten van Hamer. Wat geniet ik ervan om mensen met allerlei hulpvragen, zowel zakelijk als privé, te helpen hoe ze de oorzaak van hun problemen vooral zelf kunnen aanpakken! Ik draag met enthousiasme bij aan het verspreiden van de bekendheid over EFT en voel me bevoorrecht dat ik als Novet supervisor kan meehelpen deze unieke techniek over te dragen aan anderen!
Hartelijke groet, Laura

Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Spaanstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT™ Training Center  •  Over ons  •  Nieuwsbrief  •  Contact  •  KvK 34121705

Copyright © 2009 - 2023  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs