Trainers

Wie is wie?

HomeEFT opleidingenTrainers
Website Gabriëlle Rutten

Gabriëlle Rutten

Arts (niet praktiserend), Novet gecertificeerde EFT behandelaar, coach, trainer & hoofddocent Novet

Ik ben zeer enthousiast over EFT en wil dat heel graag overbrengen op anderen. Sinds 2003 gebruik ik het dagelijks, zowel voor mezelf als bij mijn cliënten. In mijn eigen praktijk deed ik vrijwel uitsluitend Gold Standard EFT en heb dat sinds 3 jaar uitgebreid met Optimal EFT. Ik heb regelmatig persoonlijk contact met Gary Craig zodat wij je altijd volgens de laatste stand van zaken opleiden, direct van de bron. Ruim 500 mensen heb ik al EFT mogen leren. Sinds 2009 leid ik professionals op, geef ik les in EFT in diverse opleidingen en doe ik workshops op afspraak. Laat mij jou ook inspireren en ontdek waartoe je in staat bent als je EFT gebruikt zoals Gary het bedoeld heeft.

Hartelijke groet, Gabriëlle

Website Henk van der Veen

Henk van der Veen

Ingenieur, Novet gecertifceerde EFT behandelaar, therapeut, trainer & hoofddocent Novet

Mijn allereerste ervaring met EFT overtuigde me direct van de ongelofelijke effectiviteit om trauma’s aan te pakken. Sindsdien ijver ik al weer vele jaren voor de verbreding van het toepassen van EFT d.m.v. boeken, video, introductieworkshops en de Novet opleiding. In mijn behandelsessies werk ik met Gold Standard EFT en vul dat aan met inzichten en technieken uit een groot aantal andere vakgebieden. Sinds kort pas ik ook Optimal EFT toe, ondanks dat deze nieuwste werkwijze van Gary Craig nog volop in ontwikkeling is. Ontdek het zelf, volg workshops of de opleiding en ervaar net als wij hoe krachtig EFT werkt.

Met vriendeljke groet, Henk

Website Gabriëlle Rutten

Karin Van Baelen

Oud-verpleegkundige, EFT-behandelaar, Docent Biologische
Natuurwetten Dr. Hamer

Na jaren allerlei therapieën gevolgd te hebben, bracht EFT mij eindelijk werkelijke verbetering in mijn chronische pijn- en vermoeidheidsklachten.
In mijn zoektocht naar duurzame genezing en de betekenis van ziekte, kwam ik tevens de Biologische Natuurwetten (BN) van Dr. Hamer tegen. Deze geven inzicht in de werkelijke oorzaken van ziekte. EFT helpt je een uitweg te vinden uit ziekte. Een prachtige combi dus!

Als EFT-behandelaar werk ik vnl. met chronisch zieke mensen, zowel individueel als in groep.
Sinds kort geef ik ook voorlichting over de BN binnen Novet.
Graag ontmoet ik je op deze workshop!

Met warme groet, Karin

Nederlandstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT® Training Center Hoofdvestiging  •  H.J.E. Wenckebachweg 144-148  •  1096 AR Amsterdam  •  Over ons  •  Contact  •  KvK 34121705

© 2009 - 2019  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

 

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs