Trainers

Wie is wie?

HomeEFT opleidingenTrainers
Website Gabriëlle Rutten

Gabriëlle Rutten

Arts (niet praktiserend), Gary Craig gecertificeerd in Official EFT, directeur & hoofddocent Novet

Ik ben zeer enthousiast over EFT en wil dat heel graag overbrengen op anderen. Sinds 2003 gebruik ik het dagelijks, zowel voor mezelf als bij mijn cliënten. In mijn eigen praktijk deed ik vrijwel uitsluitend Gold Standard EFT en heb dat sinds 3 jaar uitgebreid met Optimal EFT. Ik heb regelmatig persoonlijk contact met Gary Craig zodat wij je altijd volgens de laatste stand van zaken opleiden, direct van de bron. Ruim 500 mensen heb ik al EFT mogen leren. Sinds 2009 leid ik professionals op, geef ik les in EFT in diverse opleidingen en doe ik workshops op afspraak. Laat mij jou ook inspireren en ontdek waartoe je in staat bent als je EFT gebruikt zoals Gary het bedoeld heeft.

Hartelijke groet, Gabriëlle

Website Karin Van Baelen

Karin Van Baelen

Oud-verpleegkundige, EFT-behandelaar, Docent Biologische Natuurwetten Dr. Hamer

Na jaren allerlei therapieën gevolgd te hebben, bracht EFT mij eindelijk werkelijke verbetering in mijn chronische pijn- en vermoeidheidsklachten.
In mijn zoektocht naar duurzame genezing en de betekenis van ziekte, kwam ik tevens de Biologische Natuurwetten (BN) van Dr. Hamer tegen. Deze geven inzicht in de werkelijke oorzaken van ziekte. EFT helpt je een uitweg te vinden uit ziekte. Een prachtige combi dus!

Als EFT-behandelaar werk ik vnl. met chronisch zieke mensen, zowel individueel als in groep.
Sinds kort geef ik ook voorlichting over de BN binnen Novet.
Graag ontmoet ik je op deze workshop!

Met warme groet, Karin

Website Marion van Overbeek

Marion van Overbeek

Marion van Overbeek, Novet gecertificeerde EFT-behandelaar en lifecoach

Als EFT-behandelaar vraag ik me bij elke cliënt af hoe ik het beste hem of haar intrinsiek kan motiveren om zelf EFT toe te passen. Ik zie in de praktijk dat elk mens uniek is, met verschillende issues komt, en anders in het leven staat. EFT is echt maatwerk en soms moet je accepteren dat mensen alleen onder jouw begeleiding aan hun klachten willen werken. Anderen zetten in hun eigen tijd met EFT grote stappen vooruit. In beide gevallen helpt EFT!

Als EFT-behandelaar blijft het jouw opdracht om samen met je cliënt te onderzoeken hoe EFT hem of haar het beste kan helpen. Dat continu schakelen is een uitdaging waar ik je in een individuele supervisie graag in meeneem.

Hartelijke groet, Marion

Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Spaanstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT® Training Center Hoofdvestiging  •  H.J.E. Wenckebachweg 144-148  •  1096 AR Amsterdam  •  Over ons  •  Contact  •  KvK 34121705

© 2009 - 2020  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

 

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs