Trainers

Wie is wie?

HomeEFT opleidingenTrainers

Hoofddocent

Foto van Gabriëlle Rutten

Gabriëlle Rutten

Arts (niet praktiserend), Gary Craig gecertificeerd in Official EFT, directeur & hoofddocent Novet

Ik ben zeer enthousiast over EFT en wil dat heel graag overbrengen op anderen. Sinds 2003 gebruik ik het dagelijks, zowel voor mezelf als bij mijn cliënten. In mijn eigen praktijk deed ik vrijwel uitsluitend Gold Standard EFT en heb dat sinds 3 jaar uitgebreid met Optimal EFT. Ik heb regelmatig persoonlijk contact met Gary Craig zodat wij je altijd volgens de laatste stand van zaken opleiden, direct van de bron. Ruim 500 mensen heb ik al EFT mogen leren. Sinds 2009 leid ik professionals op, geef ik les in EFT in diverse opleidingen en doe ik workshops op afspraak. Laat mij jou ook inspireren en ontdek waartoe je in staat bent als je EFT gebruikt zoals Gary het bedoeld heeft.

Hartelijke groet, Gabriëlle

Supervisoren

Foto van Marion van Overbeek

Marion van Overbeek

Marion van Overbeek, Novet gecertificeerde EFT-behandelaar, lifecoach & Novet supervisor

Als EFT behandelaar vraag ik me bij elke cliënt af hoe ik het beste hem of haar intrinsiek kan motiveren om zelf EFT toe te passen. Ik zie in de praktijk dat elk mens uniek is, met verschillende issues komt, en anders in het leven staat. EFT is echt maatwerk en soms moet je accepteren dat mensen alleen onder jouw begeleiding aan hun klachten willen werken. Anderen zetten in hun eigen tijd met EFT grote stappen vooruit. In beide gevallen helpt EFT!

Als EFT behandelaar blijft het jouw opdracht om samen met je cliënt te onderzoeken hoe EFT hem of haar het beste kan helpen. Dat continu schakelen is een uitdaging waar ik je in een individuele supervisie graag in meeneem.

Hartelijke groet, Marion

Foto van Elly van Oosterhout

Elly van Oosterhout

Behandelaar verslavingszorg, energetisch natuurgeneeskundig therapeut, EFT behandelaar & Novet supervisor

Dat het vreselijke nagelbijten mij de weg zou wijzen naar een compleet ander leven had ik nooit kunnen bedenken. Sinds ik kennis heb gemaakt met EFT (2010) ben ik verrast door het effect. Ik had nog nooit van EFT gehoord maar na 3 behandelsessies was het nagelbijten opgelost. Hier moest ik álles over weten! Ik volgde de opleiding bij Novet, paste het geleerde toe op diverse mensen en klachten en startte mijn eigen praktijk. Nu nog, na vele behandelsessies, sta ik nog zeer regelmatig versteld van het effect van EFT. Wat bijzonder mooi om klachten écht op te lossen. Om mensen te leren hoe ze zélf hun klachten kunnen aanpakken. Ik vind het inspirerend om mijn kennis, ervaringen én enthousiasme met zoveel mogelijk anderen te delen.

Groet, Elly

Engelstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Duitstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Franstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Spaanstalig Gary Craig Official EFT® Training Center
Portugees Gary Craig Official EFT® Training Center

Novet - Gary Craig Official EFT® Training Center  •  Over ons  •  Contact  •  KvK 34121705

Copyright © 2009 - 2022  Novet  •  EFT opleiding & EFT cursus (Emotional Freedom Techniques)  •  Voorwaarden  •  Klachten  •  Privacy

EFT opleiding
EFT cursus
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs