Zelfstudie

Gratis materiaal van Gary Craig

HomeZelfstudie

Introductie

Op deze pagina vind je het gratis zelfstudie materiaal van Gary Craig omdat we zijn traditie om veel materiaal kosteloos aan te bieden, graag voortzetten.

Voor alle duidelijkheid hier wel een belangrijke juridische opmerking: al het gratis materiaal is beschikbaar voor iedereen die dit voor eigen gebruik wil bestuderen. Echter, om de integriteit van het materiaal te beschermen is schriftelijke toestemming nodig van Gary Craig zelf voordat je de inhoud van dit materiaal mag gebruiken voor commeriële doeleinden (bijv. workshops, opleidingen, certification, boeken, DVD’s, supervisie e.d.).

Gold Standard Tutorial van Gary Craig

Gold Standard Tutorial van Gary Craig

Momenteel is alleen de Engelse versie van de Tutorial beschikbaar. Mocht je moeite met Engels hebben, dan nodigen we je uit om je aan te melden voor één van de gratis introductieworkshops waarin we de essentie van EFT uitleggen en het basisprotocol oefenen. Ga naar de website van Henk van der Veen of Gabriëlle Rutten voor de eerstvolgende gratis workshop.

De Tutorial is een goede start als je EFT als zelfhulpmiddel wilt toepassen. Echter, niet alles komt aan bod. Wil je het echt goed leren, dan verwijzen wij je graag naar onze EFT zelfhulpcursus of de Gold Standard EFT opleiding voor professionele toepassing. Ruimte voor vragen, feedback, live demonstraties en heel veel oefenen zijn onontbeerlijk voor het onder de knie krijgen van het basisprotocol. Voor de professionele toepassing is in aanvulling op het voorgaande ook supervisie en intervisie, leertherapie en het bestuderen van achtergrond materiaal nodig om de grondige kennis te krijgen die nodig is om EFT in te zetten bij het oplossen van complexe problematiek.

Het Unseen Therapist e-book 

Hier is Gary’s laatste ontwikkeling: Optimal EFT met Unseen Therapist. Unseen Therapist is je ‘innerlijke spirituele heler’. Als je jezelf wilt bekwamen in Optimal EFT dan start je met het lezen van dit boek en het toepassen van de principes die hierin uitgelegd worden. Dit boek is gratis. Momenteel is alleen de Engelse versie beschikbaar. De Nederlandse vertaling volgt binnenkort.

Introductie door Gary Craig

Het Unseen Therapist e-book
Klik hier om de pdf te downloaden

Copyright © 2009 - 2018 • Novet EFT - Emotional Freedom Techniques • Zekeringstraat 11B 1014 BM Amsterdam •  KvK 34121705  |  Voorwaarden  |  Klachtenprocedure