Trainingen

De enige opleiding met certificering van Gary Craig

HomeTrainingen

Gold Standard EFT

Gold Standard EFT opleiding

Official EFT voor professionele toepassing

Official EFT bestaat uit Gold Standard EFT en Optimal EFT. Novet biedt als enige in Nederland en België deze beide vormen van EFT aan. Gold Standard al sinds 2011 en Optimal sinds 2018. De titel EFT behandelaar is niet wettelijk beschermd. EFT als zodanig wordt (nog) niet vergoed door verzekeraars. De meeste professionals gebruiken deze methodiek in het kader van hun overige beroepstoepassing waarvoor ze zijn aangesloten bij een beroepsvereniging.

Deelcertificering

Sinds de komst van Optimal EFT kun je op twee manieren Official EFT leren en er uiteindelijk in geecertificerd worden. De meeste mensen beginnen met Gold Standard EFT en verdiepen zich daarna eventueel in Optimal EFT. Als je wilt, kun je het ook omgekeerd doen: eerst de leergang Optimal EFT en daarna de Gold Standard EFT opleiding. Als je het certificeringstraject van Gold Standard EFT hebt afgerond met goed resultaat, wordt je Novet gecertificeerde EFT behandelaar. Voor Optimal EFT krijg je een Certification of Completion. Neem contact op via het contactformulier als je hierover overleg wilt.

Volledige certificering

Wij geven een door Gary Craig getekend certificaat af aan EFT behandelaars die beide vormen van Offical EFT volledig meester zijn en daarna een individueel certificeringstraject hebben gevolgd bij ons gedurende een jaar. Dit certificeringstraject is maatwerk en wordt aangeboden aan die behandelaars die, zoals Gary dat zelf formuleert, ‘bij het top echelon van helers’ willen behoren. Neem contact op via het contactformulier als je hierover overleg wilt.

Optimal EFT

 

Optimal EFT leergang

Copyright © 2009 - 2018 • Novet EFT - Emotional Freedom Techniques • Zekeringstraat 11B 1014 BM Amsterdam •  KvK 34121705  |  Voorwaarden  |  Klachtenprocedure